T-minus 3 weeks and counting

Morjensta pöytään!

Alkaa pikkuhiljaa käymään aika vähiin. Koneen lähtöön on aikaa enää kolme viikkoa ja muutama tunti päälle. Sen kunniaksi sivustolle uusi ilme ja kuvagalleria! Galleriaa on tarkoitus päivittää reissun päältä, aina kun paikalliset nettiyhteydet sen sallivat. Viime päivityksestä on melkoisesti aikaa ja tässä välillä olen hoitanut muutamia reissuun liittyviä asioita, pääosin kuitenkin keskittynyt opiskeluun ja muihin asioihin. Hoidettavia asioita on vielä jonkin verran edessä, sillä viime maanantaina paljastui että tulee muuttokin viellä ennen reissua. Villi-itä jää vihdoin taakse ja uudet kujeet kutsuu.

Reissuun liittyen söin viime kuun puolessa välissä lavantautirokotteen. Rokote maksoi lähiapteekissa 32.10€ ja oli muuten silloin viimeinen paketti. Kävin aikasemmin kysymässä rokotetta yliopiston apteekissa, mutta sieltä rokote oli tilapäisesti loppunut. Matkaan tarttui myös Doximycin 100mg 50kpl paketti malarian ehkäisyyn, hintaan 23,86€. Lisäksi kävin ottamassa toiset piikit Japanin Aivokuume- ja Twinrix-rokotteita, hintaa yhteensä 112€. Enää ei tarvitse ottaa kuin viimeinen Twinrix sitten helmikuussa.

Seuraavana suunnitelmissa on anoa Thaimaan viisumi, sillä paluulippuni on yli 30 vuorokautta menolippuni jälkeen. Käsitykseni mukaan ongelma on lähinnä teoreettinen, mutta kun tuo kyseinen viisumi on tällä hetkellä ilmainen, niin ei ole paha vaiva varmistaa asia hankkimalla viisumi. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettimään myös rinkan pakkaamista ja mukaan otettavia tavaroita. Tiedän jo nyt että tehtävä tulee olemaan hankala ja olenkin reippaana urheilijanuorena päättänyt lykätä sitä myöhemmäksi. Myös muut tavarat pitäisi pakata, vanha kämppä siivota, pakettiauto vuokrata ja viellä roudata kamat uuteen kämppään ennen 28:tta päivää. Nurkan takana odottava tenttiviikkokaan helpota tilannetta yhtään. :/

Mutta ei tämä blogissa valittaminen ole ennenkään auttanut, joten kai se on vaan otettava itseä niskasta kiinni ja ryhdyttävä toimiin. Tehtävät on kuitenkin tehtävä ja deadline lähestyy uhkaavasti.

Palaillaan!