Koh Phan-gan

PUBLISHED ON NOV 6, 2009 — THAILAND, TRIP2009

Kuten otsikosta voi päätellä suunnitelmat menivät uusiksi kovan merenkäynnin takia. No otettiin sitten liput Koht Taolle törkeään ylihintaan, mutta eipä siinä muitakaan vaihtoehtoja ollut. Merenkäynti oli melkoisen kovaa myös matkalla Koh Samuille ja Samui - Phangan välillä allekirjoittanutkin teki jo lähempää tuttavuutta paatin pöntön kanssa. Melkoisen kovaa otti vatsasta ja oikeastaan koko seuraava päiväkin oli vatsa kuralla. Lisäksi paloin kannella käsistä melkoi pahasti mutta eipä siinä after-sunia vaan pintaan.

Ollaan tällä hetkellä täällä Koh Phanganin partysaarella. Saari on sinäänsä ihan kiva, mutta itseä ei kiinnosta moon partyt tippaakaan. Sain itseasiassa eilen jo ihan tarpeeksi koko Had Rinista, mutta ei siitä sen enempää. Saari on suhteellisen iso ja täällä käytännössä tarvitsee vuokrata mopo, jotta pääsee kiertämään saarta. Tänäänkin käytiin saaren pohjois-osassa syömässä. Majoituksen suhteen meillä kävi tuuri, sillä löydettiin sattumalla todella kiva Two Rocks Bungalows. Rannalta näkyy kivasti auringonlaskut ja muutenkin tosi rauhallinen paikka. Rantabaari on muuten saaren paras!

Mjoo mutta päättelen nämä jutut nyt pikaiseen sillä ollaan nyt kalliissa raflassa ja pitää syödä toi kallis ruoka myös ennen kun se jäähtyy. Palaillaan!