Business as usual

Huomenta pöytään!

Vaihdoin sitten eilen guest housea My Houseen ja kyllä kannatti. My House on vähän syrjemmässä tuosta backpacker ghettosta, joten siellä saa suht rauhassa nukkua. Tämä huone on varusteltu kaikella tarpeellisella, tuuletin, suihku, vessa ja ikkuna löytyvät. Ensimmäisestä guest housesta oppineena voin todeta että ilmastointi on ihan hanurista. Ilmastointi pitää niin kovaa ääntä, ettei nukkumisesta tule mitään. Lisäksi pidemmän päälle aparaatin puhaltama ilma on niin kylmää että siinä tule kuin kipeäksi. Tietenkin jos jotain säätömahdollisuuksia olisi, niin asia saattaisi olla eri. No nyt maksan tuosta luukusta 200 bahtia yöltä ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Toistaiseksi olen löytänyt vain yhden huonon puolen tuosta guest housesta, ja se on netti. Puljun netti ei vain ole alueen hitain, vaan koneet ovat myös surkeita. Se on kuitenkin ongelmista pienin, sillä nettiä täällä on tarjolla aivan tarpeeksi. Luultavasti pysyn tuossa kunnes Jani paukkii paikalle, eli näillä näkymin 3. tai 4. päivään asti. Pitäis edelleen ne bussiliput hommata…saamaton kun olen.

Eilen oli täällä halloween ja tänään täällä on krapula. Ihmettelin iltapäivästä, että miten pirussa tänne on tullut viikonlopuksi näin pirusti enemmän jengiä. Lopulta kuitenkin koin ahaa-elämyksen ja ymmärsin halloweenin ja ihmismäärän välisen korrelaation. Krapulan hoitaminen täällä on erittäin helppoa. Perinteisen korjaus-sarjan lisäksi mättöä on tarjolla joka kulmassa ja tasaisesti kulmien väleissä. Itse tyydyin jättämään bissettelyn eiliseen ja niinpä krapula hoitui herkullisella baguettella, pullolla pepsiä ja banana pancakella. :)

Huomenna jos vihdoin lähtisi MBK:ssa käymään ja koittaisi löytää sen kauan kaivatun boomboxin ipodiin. Eilen ostin jo verkkolaturin, tai tarkemmin muuntajapistokkeen, jossa voin käyttää ipodin omaa usb-johtoa. Hinnan sain alas 90 bahtiin, mikä oli tasan puolet alkuperäisestä pyyntöhinnasta. Sen verran helposti hinta tippui, että epäilen maksaneeni edelleen huomattavaa ylihintaa tuotteesta. Samalla testailin siinä joitain ipod-kaiuttimia, mutta ne eivät tulleet kysymykseenkään heikon laadun ja ainoastaan verkkovirralla toimimisen ansiosta. Olen tässä pari päivää koittanut myös löytää pokkaria Douglas Adamsin Hitchhikers guide to galaxysta, mutta heikoin tuloksin. Ilmeisesti kyseinen merkkiteos on haluttua tavaraa.

Lopuksi vielä Koskisen Sedulle pienimuotoinen vinkki. Liikevaihto kasvaa suunnattomasti kun alat myymään olutta 3-5 litran towereista ja drinkkejä bucketeista :D Tosin voi olla että tämä teoria tarvii yhdeksi muuttujaksi myös henkseleitään paukuttavan britin, joka tilaa kaksi toweria juomatta niistä kumpaakaan kokonaan. Money well spent.