Bangkok

PUBLISHED ON OCT 29, 2009 / 1 MIN READ — THAILAND, TRIP2009

Noniin nyt on saavuttu tänne enkelten kaupunkiin. Lento meni muuten hyvin mutta myöhässä oltiin se about 1.5h. Kentällä hommat sujuivat rivakasti ja laukkukin selvisi perille asti. Lämmintä on vajaa 30 astetta ja sateesta ei ole tietoakaan.

Kentältä nappasin AE2 bussin tännen Khao sanin huudeille hintaan 150BHT, ei paha. Bussi oli vielä sopivan tyhjä ja ilmastointikin pelasi. Tapasin siinä bussissa sitten kanadalaisen Sarahin, jonka kanssa pitäis lähtee jossain välissä viellä bisselle. Saa nyt nähdä miten jaksaa kun lentokoneessa ei juuri saanut nukutuksi.

Nappasin tollasen suhtkoht lukaalin huoneen pariksi yöksi D&D Inn:stä tästä ihan khao sanin vierestä. Hintaa tuli 550BHT/yö single roomille. Huoneessa on AC, oma suihku ja WC sekä telkkari. TV:stä tosin ei näkynyt ainuttakaan englanninkielistä kanavaa. Saksankielinen kanava näkyi mutta laatu oli heikohko. Kävin tarkastamassa huoneen ennen hyväksymistä, enkä löytänyt mitään moitteen sijaa. Heti kun olin huoneen maksanut, niin käveli tuhatjalkainen vastaan, jonka teloitin välittömästi. Toivotaan ettei tuolta nyt enempää noita sankareita löydy. Mutta kirjoitellaan taas myöhemmin lisää..

Hajotkaa pakkaseen!