Back in Bangkok

PUBLISHED ON JAN 11, 2010 — THAILAND, TRIP2009

Viimeisiä viedään. Tultiin tuossa eilen aamulla takaisin tänne Bangkokiin. Matka Don Detiltä Bangkokiin kesti kaikenkaikkiaan 21 tuntia. Hieman aikataulusta oltiin jäljessä, sillä Thaimaan puolella bussi alkoi keittämään ja edessä oli parin tunnin odotus. Uuden bussin tultua matka sujuikin sitten suhteellisen smoothisti perille saakka. Toki uusi bussi oli entistä karumpi. Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin.

Eilen käytiin pienten päiväunien jälkeen katsomassa Avatar IMAX-teatterissa 3D:nä. Ensimmäinen 3D -leffa vaati itseltä hieman totuttelua. Ensimmäiset 15 minuuttia meni suoraan laseihin tottumiseen. Hienostihan tuo pätkä oli tehty, vaikka ei se nyt niin erikoinen elokuva ollut. Lisäksi ostettiin liput Green Dayn keikalle huomiseksi.

Viikon verran pitäisi tässä kärvistellä täällä Bangkokissa ennen lentoa takaisin Suomeen. Viikko on ehkä vähän pitkä aika Bangkokissa, kun kaupunki ei enää ole vieras, mutten tässä jaksa enää alkaa säätämään mitään aktiviteettejäkään. Vähän shoppailua ja kiertelyä siis tiedossa. Lisäksi pitäisi elää mahdollisimman edullisesti. :D Hankalahko yhtälö.